Raak Software Applicaties

Welkom


Hartelijk welkom. U bent hier op het gedeelte voor de Raak EPA-W. software gebruikers. Gebruikers van Raak, hebben toegang tot alle EPA-W softwaretoepassingen, zoals energielabel, maatwerk, binnenmilieu, schetsmodule en alle toekomstige ontwikkelingen. Daarbij maakt het niet uit op hoeveel computers u Raak EPA-W installeert, omdat we afrekenen op basis van gebruik. Met één gebruikersnaam en wachtwoord kunt u, vanaf meerdere computers waar Raak EPA-W geïnstalleerd is, werken.

Na registratie kunt u met uw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord direct inloggen via ”LOGIN“. Deze gegevens heeft u ook nodig tijdens het opstarten van de Raak sofware. Let wel: de software functioneert alleen indien uw registratie hier volledig is afgerond.

Via ”REGISTRATIE“ kunt u zich registreren als gebruiker. Daarbij bieden wij meerdere mogelijkheden.

  1. Bent u zelfstandig adviseur en is uw bedrijf gecertificeerd, dan kunt u gebruik maken van al onze EPA-W software.
  2. Bent u zelfstandig adviseur en is uw bedrijf niet gecertificeerd, dan kunt u gebruik maken van al onze EPA-W software en van de mogelijkheid om via onze overkoepelende certificering (LeaRa) energielabels af te melden.
  3. Bent u een onderneming met meerdere adviseurs en is uw bedrijf gecertificeerd, dan kunt u gebruik maken van al onze EPA-W software.
  4. Bent u een onderneming met meerdere adviseurs en is uw bedrijf niet gecertificeerd, dan kunt u gebruik maken van al onze EPA-W software en van de mogelijkheid om via onze overkoepelende certificering (LeaRa) energielabels af te melden.

Na registratie dient u akkoord te gaan met de voorwaarden, waarna uw account bij een eigen certificering direct wordt vrijgegeven. Indien u gebruik maakt van de overkoepelende afmeld organisatie dient uw account te worden vrijgegeven.

Via ”LOGIN“ ziet u een overzicht van al uw transacties met evt. facturen en mutaties. Ook kunt u uw tegoed opwaarderen. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het up- en downloaden van alle relevante informatie.